Thursday, June 23, 2022

Oplev hvorfor dette er det bedste tidspunkt at revurdere dit erhverv

Livet har en rytme og et mønster. Det beskrives normalt som status. Da verden fortsat udvikler sig, kan du enten føle det som om dit liv tilpasser sig sammen med det, eller din karriere ændrer sig aldrig, udvider sig eller udvikler sig. Dagene går, og absolut intet ændrer sig. Dine tanker om fremtiden er fokuseret på at være succesfuld og muligvis også præcis hvordan du vil producere bedre trækkraft for at udvikle den viden, færdigheder og også færdigheder du har. Muligvis føler du dig undervurderet, du er blevet overset for indstillinger, og/eller du mener, at du er underbetalt for din pligt. Uanset hvad tilfældet kan være, kan din daglige regime være blevet spist med hurtige ideer om at opnå en meget bedre fremtid.

Så når der sker en betydningsfuld livstid lejlighed, såsom en verdensomspændende situation, udvikler det en mulighed for at revurdere de ideer og også strategier, du har haft for dit erhverv. Når det sker, har du et valg, du kan udnytte det som en tid til at spejle og også omdirigere dit fokus, eller du kan give lige ind i bekymring og også blive lammet med passivitet. Selv om det kan virke kontra-intuitivt, så tag dette øjeblik til at omprioritere dine mål samt genoverveje din erhverv strategi. Den faktor det kan føles som en uhensigtsmæssig metode til at tage, mens du venter på løsning af en situation, der synes så ukontrollabel, er, at være effektiv virkelig kan hjælpe med at berolige dit sind og placere dig i en fornuftig ramme-of-reference.

Mens du er i gang med at evaluere dit erhverv, og også udvikle nye strategier til at genoplive det igen, vil du helt sikkert finde dig selv langt bedre i stand til at kontrollere dine psykologiske reaktioner på de begivenheder, du hører såvel som gennemgår. Dette skyldes en ændring i den måde, hvorpå dit sind behandler detaljer, eller at du igen tager kognitiv kontrol over den oversvømmelse af detaljer, der bliver hentet via arbejdshukommelsen. Du kan igangsætte denne type proces ved at anvende en led job review plan og stille dig selv en samling af selvanalyseforespørgsler.

Oversigt over ledet beskæftigelse

Du starter først en overhalingsproces ved at fjerne det psykologiske rod i dit eget sind. Der vil helt sikkert være detaljer samt misinformation du har akkumuleret vedrørende aktuelle lejligheder, som har skabt tvivl, bekymring samt sandsynligvis en følelse af ængstelse gradvist om din fremtid. Begynd med at gennemgå behovene på dig selv og også dem, der enten er afhængige af dig eller beskæftiger sig med dig. Søg derefter efter legitime kilder til info, ikke kilder til andenhåndsinformation. Gå direkte til de kilder, som helt sikkert vil forsyne dig med realiteter, information samt data. Dette er den eneste metode, hvorpå du kan lave nogen form for planer med sikkerhed, og stoppe cirkulationen af formodninger fra at komme ind i dit sind. Du vil helt sikkert opdage, at du ligeledes involverer brugen af ræsonnement samt afgørende analyseevner, når du bruger denne psykologiske proces.

Når du følelsesmæssigt har forberedt dig selv på de grundlæggende krav, der er nødvendige, og du har faktisk involveret dine fornuftige tænkeevner, kan du i øjeblikket begynde at bruge de samme ræsonnementsevner til en evaluering af din erhvervsplan. På dette tidspunkt er det sandsynligt, at hele dit synspunkt på dit erhverv faktisk har ændret sig, at topprioriteterne faktisk har ændret sig, og at den måde, du arbejder på, faktisk har ændret sig. Du kan enten arbejde hjemmefra som fjernarbejder, eller du kan have fundet dig selv uden job i øjeblikket. Uanset hvad der er tilfældet, og uanset hvor svært du finder det, er det nu tid til at foretage et direkte jobresumé. I øjeblikket mere end nogensinde før ser du dit job fra et helt andet synspunkt.

Til at begynde med, specificerede dine karrieremål. Hvis du ikke har haft klart definerede mål, skal du lave en liste for din fremtid i intervaller af toårige perioder. Dette er en anden strategi, end du vil læse i flere selvhjælpsopskrifter, og det er en strategi, som jeg har gjort brug af som karriereinstruktør for at hjælpe med at forbedre succesprisen for at nå hver enkelt milepæl. Når mål er sat så langt ude, virker disse mål for langsigtede og kan nemt blive glemt. Kortere mål fungerer som kontrolpunkter at huske på og kan også ende med at blive motiverende skilte til at fejre langs vejen, efterhånden som de hver især er gennemført. Behøver du at have beskæftigelsesmål allerede, kan du omudvikle dem til en toårig tilgang, som jeg har beskrevet.

Når du overvejer dine jobmål, er det muligt, at du ikke ved præcis, hvor du er på vej hen, eller hvilken retning du gerne vil gå i dit erhverv. Det er her, at idéen om visualisering kan være værdifuld, som et redskab til karriereudvikling. Forestil dig selv om 2 år, når den nuværende krise er overstået, og beskriv, hvad du ser, føler og tænker på med hensyn til din opgave eller dit erhverv. Overvej, hvad du ønsker at være eller komme til at være, da du har fået et nyt perspektiv på livet. Hvis du er tilfreds med din karriere og også i øjeblikket har til hensigt at tilbringe endnu mere tid med dem, som du respekterer, vil dit næste mål sandsynligvis være at se dig selv i en sikker stilling og komme til at være ekspert i denne funktion.

Spørgsmål til selvanalyse

Nu, hvor du har startet processen med at undersøge din karriere ud fra et synspunkt om at analysere, hvad din fremtid kunne være i de kommende år, kan du stille yderligere målrettede spørgsmål for at fortsætte proceduren med selvanalyse. Jeg har faktisk anvendt ved hjælp af de følgende spørgsmål i forskellige typer som en profession avancement træner og muligvis vil de helt sikkert hjælpe dig også.

Målrettet spørgsmål nr. 1: Er jeg påvirket af de erhvervsmål, jeg har udviklet?

Hvad du ønsker at etablere er specifikke, ikke almindelige jobmål. Et eksempel på et fælles mål ville helt sikkert være: Jeg vil blive anerkendt for min indsats inden for 2 år. På den anden side er de mest effektive kontrolpunkter at oprette hvert andet år dem, der motiverer dig til at vokse og også gøre fremskridt, afhængig af hvad dine bekymringer er for dit liv og din karriere. For eksempel, hvis du ønsker at forblive konsekvent og også stabil, så forestille dig selv komme til at være en ekspert på dette tidspunkt såvel som faktor. Hvis du ønsker at avancere, så kald en bestemt placering, som du er interesseret i at forfølge. Som et eksempel, hvis du stræber efter at flytte lige ind i en overvågning indstilling, sæt det som en markør for din første kontrolpunkt.

Målrettet bekymring nr. 2: Vil der være noget, der holder mig tilbage fra at nå disse karrieremål?

Når du har udviklet inspirerende kontrolpunkter over en defineret toårig periode, kan du derefter undersøge, om der er noget, der skal gøres for at sikre, at du er forberedt. Har du f.eks. brug for nogen form for træning eller videreuddannelse? Vil du skulle tilegne dig ny viden og/eller opnå nye evner for at komme videre eller avancere? Det kan være nødvendigt at tænke fremad og foretage undersøgelser for at forberede din selvudviklingsplan. Når du har udført research, kan du herefter kortlægge de kommende måneder og finjustere de trin, du skal bruge for at fungere hen imod et nyt slutresultat.

Målrettet spørgsmål # 3: Er jeg blevet taget del i nogen form for negativ selvtalk?

Du kan eller kan ikke være opmærksom på de tanker, der holdes vedrørende dig selv, samt dette er noget, jeg anbefaler, at du begynder at blive mere opmærksom på og også tage til efterretning. Denne selvtalk kan være støttende, samt hjælpe dig med at føle dig virkelig godt om dit liv samt de valg du foretager, eller du kan sidde fast i et mønster af negativ selvtalk, der nedgør og svækker dine ideelle intentioner og initiativer. Flere af de sværeste lektioner, jeg har observeret andre finde ud af som jobtræning, er den af selvempati, eller at være i stand til at tilgive sig selv for tidligere lejligheder samt betragtede fejltagelser. Hvis du kan støtte dig selv, også når du befinder dig i det værst tænkelige scenarie, vil du helt sikkert finde recovery sker meget hurtigere.

Målrettet bekymring # 4: Tror jeg, at jeg kan nå og også afslutte det allerførste jobmål, der er fastsat?

Dette spørgsmål forbinder direkte til det foregående spørgsmål om selvtalk, samt det forbinder med din selvtillid. Hvis du skulle tage et kig på den professionsplan, du har skabt for dig selv, ville du så sandelig angive, at du kunne nå den? Tror du, at du har mulighed for at gennemføre alt det, du sætter dig for at gennemføre? Det kan virke som åbenlyse spørgsmål, men hvis du ikke kan integrere dine idéer med din erhvervsplan, vil du måske aldrig nå de mål, du har opstillet. En tro starter med virkelig at føle en vis grad af håb i stedet for håbløshed. Hvis du er ved at udvikle en fremtidsstrategi, så skal du tænke noget din fremtid kan forandre sig. Hvis du udarbejder denne plan for en anden faktor, vil det ikke ske. Det er nu, du skal træffe en beslutning: Jeg stoler på mig selv, og jeg tror, at jeg kan opfylde disse mål.

Målrettet forespørgsel nr. 5: Erkender jeg, hvad jeg kan opnå?

For at styrke dine overbevisninger og gøre dem meningsfulde i modsætning til hule erklæringer, skal du begynde med en vurdering af dine styrker. Dine staminas er den struktur, der udvikler din evne til at skabe forandring, opdage, vokse og tilpasse dig. Du vil helt sikkert bruge disse styrker til også at arbejde med vækstområder. Når du ser på fremtiden, og du vurderer, hvad du har brug for at være forberedt, skal du ikke overveje, at du selv har mangler eller svagheder. Disse er chancer for ekspertudvikling. Du behøver ligeledes ikke at være bange for at identificere områder, der har brug for forbedring, blot indse og forberedt til at forberede. Du kan justere, samt du har både en evne og kapacitet til at opdage. Denne genoprettede følelse af selvbevidsthed vil i sidste ende gøre dig stærkere, da du ønsker at fremtiden med selvtillid.

Er det tid til en ny professionsvej?

At udføre en jobanalyse kan være en øjenåbnende oplevelse, specielt hvis du har en ny følelse af dig selv på grund af kloden såvel som arbejdsbetingelser. Så snart du har afsluttet proceduren ovenfor, kan du måske genkende med sikkerhed, hvilke instruktioner dit erhvervskursus er på vej i, forudsat at arbejdsproblemer går tilbage til det normale engang hurtigt. Du kan virkelig føle en følelse af genoplivning vedrørende den slags arbejde, du udfører, og ønsker at forblive i det samme arbejde samt med nøjagtig samme virksomhed. Ikke desto mindre kan analysen få dig til at tænke på et andet synspunkt. Måske nu dine bekymringer har ændret sig, eller er faktisk blevet understreget igen, og i øjeblikket du virkelig føler virkelig meget om at finde en helt ny beskæftigelse kursus. Analysen har faktisk nu været med til at flytte dig i endnu en instruktion samt etableret en strategi på plads for at starte en tur i retning af en yderligere destination. Uanset hvilken af disse situationer er matchet til dig, bør du virkelig føle dig udstyret til at udvikle sig i spidsen for dit job og også klar til at handle, så snart forretningsverdenen fungerer igen.