Thursday, June 23, 2022

Sådan slettes konti på sociale medier, der ikke længere er i brug

Beskyttelse af din identitet online er afgørende for dit brand, online omdømme og kredit score merit, endnu mere afgørende end at opgradere din Instagram og også Facebook hver dag. Flere gange om året vil nyhederne dække en alvorlig informationsovertrædelse af oplysninger, der opbevares af betydelige finansielle institutioner, forsikringsselskaber og/eller platforme på sociale medier. Når oplysningerne er taget, kan de blive misbrugt eller måske medføre identifikationstyveri. Fjernelse af dine gamle konti på sociale netværk er et afgørende skridt for at sikre en vis grad af identifikationsbeskyttelse. Det er afgørende, at du holder din internetadgang til dine bankkonti sikker og beskyttet og fjerner alle typer gamle konti.

Lige her er en oversigt, der vil hjælpe dig med at slette dine gamle konti på de mest prominente sociale medier.

Facebook

Hvis vi bevæger os videre til det største sociale mediesystem i al evighed, Facebook, med over en milliard kunder, holder punkterne overskuelige og gør det usædvanligt meget nemt for dig at deaktivere din konto.

Når du går ind under fanen “opsætninger” fra pil nedad i din webbrowser, skal du vælge dine Facebook-oplysninger og derefter vælge “slet din konto og oplysninger”. Når du bliver i denne menu, vil du højst sandsynligt slette din konto og skal også inkludere adgangskoden til bekræftelse.

Foursquare

Foursquare ramte internettet over et år tidligere for at give venner mulighed for at forstå, hvor du er, og også identificere, hvor de er. For at fjerne din Foursquare konto, skal du helt sikkert få adgang til systemet fra dit computersystem. Flyt til fanen “personlig privatliv” opsætninger, hvor du skal scrolle til slutningen af siden samt opdage et alternativ til at fjerne din konto. Når du vælger dette alternativ, vil du komme til en webside, hvor du skal bekræfte, om du ønsker at slette din konto eller ej.

Google

Google er den ubestridelige online søgemaskine leder med en af en af en af de mest sammenkoblede økologiske fællesskaber. Ved at udvikle en make up Google er du i stand til at få adgang til et utal af forskellige applikationer samt hjemmesider uden at skulle oprette separate konti. For at slette din Google+ eller Gmail-konto skal du slette hele din Google-konto for at slette din Google+ eller Gmail-konto.

Gå til “indstillinger for Google-konto” og vælg også “fjern konto og løsninger”. Der vil du se alternativet “fjern produkter”, hvor du kan få adgang til alle dine Google-programmer. Du skal først logge ind på hver enkelt af siderne, før du kan slette din konto.

Instagram

Facebooks lillebror er muligvis en af de mest benyttede sociale mediesites system af Millennials, ifølge Hootsuite. Takket være dets koncentration om visuel kommunikation er det det det mest populære område til at opdage talentfulde kunstnere.

Det er ekstremt nemt at slette din konto og tager kun lidt tid at udføre korrekt. Mens du kan håndtere dine personlige privatlivsindstillinger ved hjælp af mobilapplikationen, skal du gå gennem en webbrowser for at slette din konto. Du skal blot højst sandsynligt gå til “slet din konto webside”, samt der skal du helt sikkert angive en grund til at fjerne din konto. Så snart du angiver årsagen, vil du tilbyde din adgangskode og derefter vælge valget for at fjerne kontoen permanent.

Linked In

LinkedIn er det sociale medienetværk for fagfolk, der søger nye muligheder for at forbinde sig med forskellige andre specialister og også udvide deres forretning samt professioner. Hvis du er på platformen, skal kontoen være komplet samt opdateret. Hvis du ikke længere bruger systemet, skal kontoen slettes. I øverste højre kant af enhver form for webside på LinkedIn skal du først tilgå fanen “privacy as well as setups”. Derfra skal du vælge fanen “konto” og derefter vælge lukning af din LinkedIn-konto. Du skal give dine kommentarer og også bekræfte din konto, før du kan fjerne den. Derfra vil du se et blogindlæg, der fortæller dig om virkningerne af at fjerne din konto og bagefter den sidste webside, som vil være til bekræftelse.

MySpace

Denne sociale medieplatform er blevet behandlet flere gange siden dens storhedstid (2005 til 2009). I 2016 blev deres database brudt og dryppede også til et mørkt markedssite. For at slette din MySpace-konto skal du først logge ind på den konto, som du vil slette. Derfra skal du vælge ikonet “udstyr” og også vælge fanen “konto”. Der vil du helt sikkert se en mulighed for at slette din konto. Før du kan fjerne din konto, skal du angive en faktor, hvorefter du får en e-mail til bekræftelse. Åbn e-mailen samt følg dens instruktioner.

Pinterest

Pinterest er en webbaseret opslagstavle eller opslagstavle, et område til at bogmærke billeder, der er fundet online. For at slette din Pinterest-konto skal du først gå til det tredobbelte prik-symbol på webstedet samt vælge indstillingen “Rediger indstillinger”. Derfra skal du gå ned til siden “account” og vælge “shut down account”. Derfra skal du klikke på “ja” for at få en e-mail, som du skal åbne og følge for at slette din konto fuldstændigt.

Snapchat

Snapchat er en tjeneste, der i et øjeblik rivaliserede med Facebook, samt var den go-to sociale medieapplikation for mange personer. Som det er tilfældet med Instagram, kan du ikke slette din konto fra mobilapplikationen; du skal fjerne den fra en ordentlig internetbrowser.

Fra webbrowseren på internetsiden skal du gå til “slet din konto” samt indtaste dit brugernavn samt din adgangskode. Din konto fjernes ikke med det samme, og det tager ca. 1 måned at fjerne alle oplysninger.

Twitter

Uanset hvor populær din faktisk er, har alle en Twitter deal med. Masser af mennesker klæber til samt få deres nyheder fra tweets af alle fra legit nyhedsmagere samt medieorganisationer til ravende tilhængere af vores foretrukne sportsgrupper. At slette din Twitter-konto er ekstremt simpelt. Det tager mindst tredive dage for hver eneste af dine tweets at blive slettet. Vælg “opsætninger og privatliv” fra formularen i menuen og gå ind under fanen konto. Derfra skal du deaktivere din konto samt indtaste din adgangskode for at bekræfte handlingen.

Tumblr

Tumblr har højst sandsynligt en af en af de mest travle fællesskaber på internettet, hvilket også er grunden til, at det er virkelig nemt for alle at slette deres konto. Mens du har mulighed for at slette din konto, vil det webindhold, som andre personer har lagt ud igen, fortsat være tilgængeligt på hjemmesiden. For at fjerne din konto skal du klikke på det personformede ikon på webstedet og højst sandsynligt til “indstillinger”. Der vælger du “slet konto” og indtaster din e-mail samt adgangskode for at bekræfte proceduren. Tumblr oplyser også, at det tager dem et par dage at slette alt dit indhold korrekt.

Whatsapp

Whatsapp er et gratis beskedprogram til at sende Voice over IP (VoIP), billeder, videoklipopkald og dokumenter ved hjælp af en smart telefon. For at slette din konto skal du blot åbne din Whatsapp samt højst sandsynligt til “indstillinger” mad valg. Derfra skal du vælge konto samt mest sandsynligt til “Slet min konto”, hvorefter du skal indtaste dit telefonnummer i verdensomspændende kode og også trykke på “slet”.

YouTube

YouTube er anden lige til Facebook som et social media sites system, besat af Alphabet, ejeren modervirksomheden Google. Et velforvaltet netværk kan bidrage til at forbedre website rankings. En kanal, der ikke bliver brugt, bør fjernes. Det er ret enkelt at slette dit netværk fra den største videodelingsplatform online. Du skal først autorisere dig lige ind på din YouTube-konto og gå til dine avancerede indstillinger. Derfra skal du vælge “slet kanal” og derefter vælge “fjern kanal helt”. Dette vil frigive en tidligt hvor du kan validere, om du har til hensigt at slette dit netværk eller vil helt sikkert stadig gerne beholde det.

Afsluttende ord af råd

Ifølge sektoreksperter samt en nylig kort artikel i Customer News, er det en ideel praksis at mindske faren for at få dine individuelle såvel som ekspert data bliver misbrugt eller stjålet ved at opretholde dine nuværende konti beskyttet såvel som slette konti, der ikke længere er i drift.