Monday, September 25, 2023

Sociale medier som en finansiel investering

I sin korte historie, Sociale medier site, som kaldes New Media, har almindeligvis været betragtet som et sted at opfylde helt nye nære venner, genforbindes med gamle nære venner og også forbinde i en online social indstilling. Simpelthen sagt, sociale medier var “et fantastisk sted at hænge ud”, men havde kun lidt anvendelighed ud over det. Der har faktisk ikke været mangel på finansiering i Silicon Valley for virksomheder, der udsender nye mediesystemer. Med fremkomsten af websteder som MySpace, Facebook og Twitter er der ingen tvivl om, at der er værdi i de enorme mængder af oplysninger om enkeltpersoner, som disse platforme faktisk har været i stand til at akkumulere; ikke desto mindre har der ikke været nogen klar teknik til monetarisering ud over at generere reklame- og marketingindtægter. Uenigheder er faktisk blevet øget med hensyn til den sande værdi af disse virksomheder; nogle vil helt sikkert hævde, at deres evalueringer er oppustede samt kunstige, mens andre tilfælde, at værdien af deres datakilder alene er tilstrækkelig til at retfærdiggøre multi-milliard dollar prisskilte.

Den nye værdi af sociale netværk og det sociale mediesite selskab

For nylig har sociale netværk skabt et helt nyt værdiskabelse, som er forretningsmæssig anvendelighed af de store brugerbaser, som disse sociale medier har skabt. Uanset hvilken side af vurderingshegnet man befinder sig på, kan det siges, at sociale mediesider rummer stor energi for tjenester, der søger en helt ny metode til at nå ud til kunderne og også deltage i tovejskommunikation. Dette er faktisk aldrig blevet gjort før fra et traditionelt reklame- og marketing-, markedsførings- eller PR-perspektiv, ligesom det har udløst en helt ny servicemodel: The Social Media Company. Dette giver uenighed om, hvorvidt The Social Media Firm er en fremragende investering. Er The Social Media Site Company en trend, der vil dø ud i de kommende år, eller er dette en langvarig, bæredygtig industri, der en dag vil drive forældelse af de traditionelle tilgange til markedsføring, public relations og også markedsføring?

Forudsat tilstanden af det eksisterende økonomiske klima, har egenkapital og angel finansieringskilder faktisk holdt deres portefølje bukke tæt på deres overkrop, booking finansielle investeringer kun til organisationer med en respektabel driftshistorie, stærke indtjeningsstrømme samt ubegrænset vækstpotentiale. Falder Social Media Firm ind i denne gruppe? Mit svar er ja. Den nederste linje er: sociale netværk går ingen steder. Social media site er faktisk kommet til at være en fast bestanddel af livet for mere ungdommelige generationer, og også de hurtigst voksende adoptanter af helt nye medier er folk over 30 år. På grund af anerkendelsen af det forretningspotentiale, som sociale medier netværk rummer, dedikerer store Ton of money 500 firmaer en stor del af deres marketingudgiftsplaner til sociale medier netværk og også nye mediekampagner. For eksempel har Pepsi faktisk afsat $ 20 Countless deres markedsføring tildeler et social media program kaldet Pepsi revitalize, og mange store firmaer er begyndt at følge trop. Det er overflødigt at sige, at gevinstmuligheden for The New Media Firm er betydelig.

Er den bæredygtig?

Som tidligere påpeget, er helt nye medier ikke på vej nogen steder. Generelt er det faktisk endt med at blive en almindelig del af netoplevelsen sammenlignet med e-mail. De hjemmesider, der tænkes som gorillaerne i de sociale mediesider, vil måske kuldsejle; men der vil altid være noget nyt, som disse internetbaserede kvarterer vil migrere til. F.eks. er de sociale mediers migration indtil nu gået fra MySpace til Facebook til Twitter, og den næste væsentlige ændring og/eller forbedring af denne enorme sociale online-sfære er højst sandsynligt lige rundt om hjørnet. Den langvarige bæredygtighed af The Social Media Company afhænger hovedsagelig af disse virksomheders evne til at bestemme og foregribe det næste store skift og til at udvikle pålidelige metoder til at udnytte både de gamle og nye platforme til at skabe indtjening, rentabilitet, salgsmængde og identitet for deres kunder.

Hvorfor outsource til firmaet Social Media Site?

En bekymring, der kan opstå, er: Hvorfor skulle store virksomheder arbejde med et firma for sociale medier, når de har penge nok til at gøre det internt? Løsningen på dette er den simple kendsgerning, at det er billigere at outsource et nyt medieprojekt til et firma, der allerede har en dygtig gruppe på plads, som er helt vidende om at navigere i den indviklede verden af nye medier. På samme måde som store virksomheder anvender reklamebureauer til at lave typiske mediekampagner, kan og vil denne strategi også blive anvendt til helt nye medier. Ved at ansætte The New Media Firm kan virksomheder slippe for både den ledelsesmæssige bekymring, der er forbundet med at arbejde med en lang række nye medarbejdere, og den opdagelseskontur, der uundgåeligt vil være til stede, når de forsøger at integrere disse medarbejdere i deres virksomhedssamfund. Det er ekstra overkommeligt, i både finansielle såvel som ledelsesmæssige aspekter, at udlicitere disse kampagner til specialiserede teams, der er helt dygtige til at udnytte potentialet i moderne medier, gennemse standardprocedurerne i disse online fællesskaber og forblive foran konturen, når det drejer sig om at identificere brugen af de mest up to date helt nye mediefads.

Afsluttende kommentarer

I opsummering, jeg tror, at investering i The Social media site Firm holder stor mulighed for masser af fonde; men det er vigtigt, at når vetting disse agenturer, Venture Capitalists og også Angels kræver at sikre, at virksomheden omfatter den passende personale samt administration gruppe til helt at udnytte denne spirende sektor. Grøften har masser af one-man stores samt formodede sociale netværk specialister, der forsvinder end mål af recessionen, der tilfældigvis er dygtige til Twitter eller facebook. Det er afgørende, at arkitekterne af nye medieprojekter genkender med de indviklede detaljer af nye medier, og også det betydelige udvalg af besiddelser, der findes online til for en virksomhed at få mest muligt ud af de sociale medier sites verden. Brugen af de minimalt forståede sociale mediesites outlets som Digg, BrightKite, hi5, Xanga samt masser af andre kan være forskellen mellem et fuldt udbygget robust projekt, der afslører faktiske resultater, og også et ineffektivt og uorganiseret forsøg på nye medier, der spilder marketingpenge.

Som følge af denne industris barndom er der et par virksomheder, der virkelig ved præcis, hvordan man kan frigøre værdien af nye medier for erhvervslivet. De virksomheder, der gør det, vil hurtigt stige til tops, og hvis der gøres en tilstrækkelig ihærdighed, er disse virksomheder modne til finansielle investeringer. En strategisk infusion af ressourcer er sandsynligvis den forøgelse, der er nødvendig for at føre disse virksomheder fra en bæredygtig cash-flow-tjeneste til den næste branchegigant med A-listekunder.